ΓΑΡΟΦΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες & Εργολαβικές Εργασίες Λάρισα Θεσσαλία
 
   
Η επιχείρησή μας “ΓΑΡΟΦΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και διαθέτει υποκατάστημα στην Αγιά, δραστηριοποιείται από το 2001 με χωματουργικές εργασίες αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο, παραμένουμε πρωτοπόροι παρέχοντας ολοκληρωμένες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για κάθε είδους χωματουργική εργασία αλλά και εργολαβικές εργασίες όπως μπεντά, επισκευές κρασπέδων και κάθε είδους τεχνικά έργα...
 
   
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
ΟΧΗΜΑΤΩΝ
 

ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ & ΟΛΗ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ
 
 
 
 
 
 

 

ΕΚΣΚΑΦΕΣ

ΕΚΣΚΑΦΕΣ

Χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε μπορούμε να αναλάβουμε γενικές εκσκαφές σε οποιοδήποτε βάθος και χώρο καθώς και ειδικές εκσκαφές σε μικρούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΧΩΣΕΙΣ - ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ

ΕΠΙΧΩΣΕΙΣ - ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να αναλάβουμε πάσης φύσεως επιχώσεις με προϊόντα από εκσκαφές, αλλά και με χρήση αδρανών υλικών λατομείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας πάσης φύσεως εργολαβικές εργασίες όπως μπετά, επισκευές κρασπέδων και γενικά τεχνικά έργα στην Θεσσαλία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΗΛ:  2413024936, 2494023342

ΤΗΛ: 2413024936, 2494023342

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε την Λάρισα, όλη την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, κατασκευαστικής εταιρείες και δήμους φροντίζοντας πάντα για την άψογη και άριστη εξυπηρέτησή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ